Прием след 7 клас

прием след 7 клас

10 СОУ „Теодор Траянов“ извършва прием на ученици след 7 клас. Изберете елитно учебно заведение, в което работят квалифицирани и мотивирани учители, които дават всичко от себе си за образованието на Вашето дете. 10 СОУ е учебно заведение с традиции, което се развива с всяка изминала година. Удобната локация в близост до метростанция в квартал „Младост“ в столицата е допълнителен плюс. Инвестирахме в значително подобряване на материалната база на училището, за да предложим на нашите възпитаници най-добрите условия, в които талантът и уменията срещат подходящата училищна среда. Резултатите на учениците в профилираните ни паралелки говорят сами за себе си. Разгледайте възможностите за записване в паралелките с разширено изучаване на английски език и природни и обществени науки.

Какво е необходимо за прием след 7 клас в 10 СОУ

Какво Ви е необходимо, за да кандидатствате за прием след 7 клас в 10 СОУ? Подавате заявление за кандидатстване до директора, както и оригинали на медицинско свидетелство и свидетелство за основно образование. Класирането се осъществява на три етапа, като преди всеки етап е необходимо да подадете ново заявление.

Осигурете най-доброто бъдеще на децата си чрез обучение в мотивираща среда, в която се цени инициативата и желанието за добро представяне. Нашият екип ще даде максимума, за да подпомогне бъдещата ориентация на възпитаниците ни в професионалния им избор.