ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА 2022/2023 УЧЕБНА ГОДИНА

И тази година 10. СУ „Теодор Траянов“ посрещна своите ученици с тържествено откриване на новата учебна година. Развълнувани учители, ученици и родители изпълниха двора на училището.

Специалната програма изпълнена от ученици на 10. СУ допълни атмосферата на празника и създаде още любими спомени от този важен ден. Като всяко ново начало и това донесе най-големи трепети в сърцата на децата от предучилищните групи и учениците от първи клас, които започват своя път към знанието.

По традиция г-жа Нели Филипова, директор на 10. СУ „Теодор Траянов“ отправи своето послание за новата учебна година с поглед към бъдещето, но и с мисъл за следата, която оставяме с приноса си в реализирането на просветната мисия на българското училище.

Официален гост на откриването беше г-н Валентин Колев – старши експерт в отдел „ОСДЗКС“ към районна администрация „Младост“.

Поздравителни адреси по случай празника г-жа Нели Филипова получи от г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на гр. София, г-жа Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители и арх. Стефан Стефанов – кмет на район „Младост“.

Камбаненият звън на първия училищен звънец официално извести откриването на новата учебна година, а цветни балони изпълниха небето над училището. С радостни усмивки учениците се отправиха към класните стаи предвождани от своите учители.

На добър час на всички през новата учебна 2022-2023 година!